Neem contact op met Je Suis Flore voor:

Webshop & bestellingen

SHOP

Interieur advies & styling

ADVIES

Contact Je Suis Flore via het aanvraagformulier

Wil je jouw interieur een boost geven maar kom je er niet goed uit? Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleuren, het maken van een goed werkende layout of wil je juist verschillende stylen combineren maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Je Suis Flore aan het juiste adres! Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van interieur advies zodat er altijd een oplossing is die bij jou past.

Meer weten over hoe wij te werk gaan, wat de mogelijkheden zijn en de prijzen? Bekijk dan interieur advies pagina! Ben je juist nieuwsgierig geworden naar onze projecten en ons portfolio? Die kan je op deze pagina bekijken! Tevens bieden wij ook een inboedel ontruim service en opruim coaching. Een opgeruimde ruimte geeft namelijk een opgeruimd hoofd, en hier helpen wij maar al te graag bij!

Enthousiast geworden? Wat leuk! Wij plannen graag een afspraak met je in om de ruimtes in jouw huis mooier te maken. Andere vragen? Dat kan ook. In beide gevallen kan je contact opnemen met Je Suis Flore via het onderstaande aanvraagformulier. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug!

  Voornaam *

  Achternaam *

  Email Adres *

  Telefoon Nummer

  Onderwerp

  Hoe kunnen we helpen?*

  FAQ

  Heb je onze FAQ pagina al bekeken? Misschien vind je hier al het antwoord op jouw vraag!
  Voor alle webshop bestellingen kan je ook onze bezorgen en retourneren pagina bekijken voor meer informatie over levertijden en retouren.

  SHOP

  Wat

  Voor al je vragen omtrent jouw bestelling, een afspraak maken voor bezichtiging en/of levering of het aanvragen van een retour.

  Openings Tijden

  Maandag tot Vrijdag: 09:00 – 17:00
  Buiten openingstijden op aanvraag

  Contact / Adres

  ADVIES

  Wat

  Voor het aanvragen van interieur en styling adviezen voor zowel kleur, indeling en shopadvies en de uitvoering hiervan.

  Openings Tijden

  Maandag tot Vrijdag: 09:00 – 17:00
  Buiten openingstijden op aanvraag

  Contact / adres