Unieke ruimtes voor unieke personen

Je Suis Flore introduceert kleur, balans en structuur in jouw huis

Iedereen is anders, daarom vinden wij het belangrijk dat ook alle ruimtes die wij ontwerpen en stylen anders zijn. Een interieur moet jou als persoon, gezin of beroep weerspiegelen. Toch is het samenbrengen van een interieur of het huiselijk maken van een ruimte soms moeilijker dan je denkt. Gelukkig zijn wij er om je hiermee te helpen!

Misschien ben je al trotse eigenaar van een huis wat wel toe is aan een make-over of juist aan orde en structuur. Of heb je net een nieuw plekje gevonden – in dat geval gefeliciteerd! – en begin je van scratch. Bij Je Suis Flore ben je in ieder geval altijd aan het juiste adres.

Wij helpen je maar al te graag met de juiste kleur- en meubelkeuzes en stylen we deze helemaal naar persoonlijke smaak af, met een touch van ons natuurlijk. Samen vinden we een stijl die écht bij jou past.

Advies & styling van A tot Z, daar gaan wij voor!

je suis flore, interieur, rode muur, woonkamer, woonkamer ontwerp, interieur advies, interieur styling
Bekijk al onze projecten in ons portfolio
je suis flore, interieur, groene muur, woonkamer, kantoor ontwerp, interieur advies, interieur styling
jesuisflore, je suis flore, je suis flore styling, je suis flore advies, interieur styling, interieur advies, contact je suis flore
je suis flore, lampen, lampenkappen, over je suis flore, interieur advies, interieur styling
Waarom interieur advies

Mooie en inspirerende woningen voor een mooier leven

Het klinkt eigenlijk heel logisch als je het zegt. Hoe prettiger je leefomgeving is, hoe fijner jij je voelt. Je thuis is je basis en daar moet je gelukkig van worden. Inspirerende en energieke ruimtes doen veel meer met je gemoedstoestand dan je denk. Ga maar eens na; thuis komen in een opgeruimd huis is veel fijner dan thuis komen in viezigheid en rommel. Voeg daar nog een dosis kleur, de juiste indeling en fijne accessoires aan toe die vertellen wie jij bent en daar is het dan. De kracht van interieur styling. Een mooier huis en een gelukkigere jij.

Oh ja, en niet te vergeten; er is stiekem natuurlijk niks leuker dan te horen hoe fijn en gezellig je huis is van visite, toch? Geef jezelf, of een ander, daarom een cadeau waar je je leven lang plezier van gaat hebben; interieur advies van Je Suis Flore!

Adviezen

Vind interieur advies die past bij jouw behoeften

Coming soon

Kleur & Stylingadvies

Interieur advies basis

Interieur advies compleet

En meer…

Neem hier contact met ons op
Maak het persoonlijk

Creëer ruimtes met unieke voorwerpen

Persoonlijke en unieke voorwerpen vertellen een verhaal. Bij Je Suis Flore zijn wij altijd opzoek naar items die iets toevoegen aan een interieur en combineren bestaand met nieuw en vintage met eigen ontwerp. In onze webshop kan je terecht voor:

 • Bijzondere handgemaakte en vintage lampen

 • Bonte handgemaakte lampenkappen

 • Unieke woonaccessoires

 • Verloren en gevonden parels voor aan de muur

 • Kunst van locale creatievelingen

je suis flore, kantoor, interieur advies, interieur styling, groene muur
je suis flore, lampen, lampenkappen, je suis flore lampen, je suis flore lampenkappen
je suis flore, over je suis flore, Floortje van Cooten
Floortje van Cooten
Eigenaresse & Stylist

Werken vanuit mijn hart is mijn kracht

Eerlijk is eerlijk, ik sta ermee op en ga ermee slapen: Styling. De hele dag door ben ik bezig met het mooier maken van huizen. Hierdoor mag ik mezelf gelukkig prijzen dat ik van mijn passie mijn werk kan maken én er mensen mee blij maak. Om deze rede hoop ik dat ik deze passie binnenkort ook in jouw huis mag toepassen en ook jou heel erg blij kan maken met een nieuw en inspirerend interieur.

 • Eigen stijl

 • Originele ideeën

 • Inlevingsvermogen

 • Perfectionist

lees meer over je suis flore

Voordat je met interieur advies bij Je Suis Flore begint:

 • Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
 • Tarieven gelden voor één ruimte van ongeveer 40m2. Val je hier erg onder of boven, dan kan er een aangepast tarief gelden
 • Binnen 15km van Amsterdam worden er geen reiskosten gerekend. Daarboven rekenen wij €0,25 per km
 • Uren die buiten de offerte vallen door extra werkzaamheden worden op basis van een uurtarief van €65,- (excl. BTW) doorberekend
 • Kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht