je suis flore, opruim coach, opruim coaching, inboedel leeghalen, opruimen, opgeruimd staat netjes
Opruim coaching

Opgeruimd staat netjes!

Opruimen, het klinkt misschien makkelijk maar voor veel mensen is dat niet zo. Gelukkig kan het ook een hobby zijn, zoals bij Floortje – eigenaresse Je Suis Flore. Het klinkt misschien gek, maar soms heb je een opruim coach in je leven nodig. Iemand die je helpt structuur te geven in het bewaren van spullen en het helpt ordenen van de meest dagelijkse dingen. En don’t worry – Floortje werkt niet volgens het concept ‘alles moet weg’. Heb je hier behoefte aan en herken je jezelf in een van de volgende situaties:

 • Je bent gehecht geraakt aan je spullen waardoor opruimen moeilijk is
 • Je bent het overzicht kwijt en ziet door een bos van spullen de bomen niet meer
 • Jij en je partner voegen jullie interieur samen en er moeten keuzes worden gemaakt
 • Een inboedel moet worden op-/uitgeruimd
 • Je bent opzoek naar structuur en geborgenheid maar dit lukt niet

Ja? Mooi! Lees dan verder!

Een opgeruimd huis met structuur, daar gaan wij voor!

Waarom een opruim coach

Iedereen heeft een expertise. Bij Je Suis Flore is dat opruimen!

Een opgeruimd huis met structuur hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je moet alleen de juiste mensen kennen om je te helpen!

je suis flore, opruim coach, opruim coaching, inboedel leeghalen, opruimen, opgeruimd staat netjes
je suis flore, interieur, groene muur, woonkamer, kantoor ontwerp, interieur advies, interieur styling
Adviezen

Vind wat bij jouw behoeften past!

Opruimcoaching

Het klinkt misschien wat gek, maar een opruim coach kan fijn zijn voor heel veel dingen. Van een ontplofte garage of zolder, tot ongeorganiseerde keukenkastjes of badkamer lades. Voor veel mensen is opruimen gewoon geen favoriete bezigheid, maar voor sommige gelukkig wel. Samen maken we een begin zodat Floortje vervolgens haar magie kan toepassen. Onder dit advies valt:

 • Intake gesprek om jou beter te leren kennen
 • Aan de slag!

Inboedel op-/ uitruimen

Onder een inboedel op-/ of uitruimen verstaan we met name het totaal leeg halen van een ruimte. Dit kan op veel verschillende manieren; van het inpakken van waardevollen spullen tot een vrachtauto naar de kringloop of stort.

Het op-/ en uitruimen van een inboedel vergt veel tijd en energie. Iets waar niet iedereen op staat te popelen. Ook kan het een heel emotioneel iets zijn, bijvoorbeeld na een overlijden. Samen gaan we er door heen en helpen we je zo goed mogelijk met het uitruimen van jouw inboedel.

Omdat de wensen en benodigdheden hierin erg verschillen, kan je voor deze service een offerte aanvragen.

Samen brengen inboedels

Net gaan samenwonen? Dat is natuurlijk super leuk, maar kan ook lastig zijn. Ieder heeft zijn eigen spullen en eigen smaak. Daarom soms is het moeilijk daar een geheel in te brengen, of juist om afscheid te nemen van vorige meubelstukken. Hier helpt onze opruim coach Floortje graag bij!

Dit pakket biedt eigenlijk een combinatie van opruim coaching en interieur advies. Want ondanks dat het hier om opruimen en keuzes maken gaat, moet het natuurlijk ook een mooi geheel worden! Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen kan je het beste een offerte aanvragen.

En meer…

Staat er niet tussen wat je zoekt? Hier hebben wij een oplossing voor; opruim coaching op maat!

Je Suis Flore is er om ruimtes mooier en opgeruimder te maken. Dit helpt bij het beter functioneren van jou als persoon, maar ook van je huis. Daarnaast; wie wordt er nou niet blij van een mooi en opgeruimd huis? Wist je dat een opgeruimde ruimte namelijk ook voor een opgeruimd hoofd zorgt? Het kan helpen bij stress vermindering en maakt je gelukkiger.

Zet daarom vandaag nog de stap en neem contact met ons op voor je vragen!

Neem contact met ons op!
je suis flore, over je suis flore, Floortje van Cooten
Floortje van Cooten
Eigenaresse & Stylist

Werken vanuit mijn hart is mijn kracht

Eerlijk is eerlijk, ik sta ermee op en ga ermee slapen: Styling. De hele dag door ben ik bezig met het mooier en georganiseerder maken van huizen. Hierdoor mag ik mezelf gelukkig prijzen dat ik van mijn passie mijn werk kan maken én er mensen mee blij maak. Om deze rede hoop ik dat ik deze passie binnenkort ook in jouw huis mag toepassen en ook jou heel erg blij kan maken met een nieuw, inspirerend en opgeruimd interieur.

 • Eigen stijl

 • Originele ideeën

 • Inlevingsvermogen

 • Perfectionist

lees meer over je suis flore

Voordat je met opruim coaching bij Je Suis Flore begint:

 • Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
 • Binnen 15km van Amsterdam worden er geen reiskosten gerekend. Daarboven rekenen wij €0,25 per km
 • Uren die buiten de offerte vallen door extra werkzaamheden worden op basis van een uurtarief van €65,- (excl. BTW) doorberekend
 • Kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht